Afwerking

Afwerkingsniveau

Basispakket

Schakelmateriaal


In het basispakket is al veel opgenomen, hierbij een aantal belangrijke punten voor de afwerking.

Het schakelmateriaal wordt uitgevoerd in type Jung LS 990. Hiernaast ziet u een afbeelding van de strakke uitvoering van een schakelaar.

Binnendeuren


De binnenmuren welke niet dragend en/of woningscheidend zijn worden uitgevoerd in gipsblokken welke net als de overige muren behangklaar worden afgewerkt.


De vlakke stompe binnendeuren worden vlak uitgevoerd en fabrieksmatig 1 maal afgelakt. De kozijnen worden uitgevoerd in hardhout en wit afgelakt op de bouw. De deurklinken (het deur beslag) wordt middels rozetten uitgevoerd in RVS.


Sanitair


Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch. Alle toiletten worden standaard vrijdragend uitgevoerd met een inbouwreservoir. Tevens wordt er (indien dit op de tekening staat) een bad geplaatst met een afmeting van 180 × 80 cm. De wastafel wordt voorzien van een één hendel mengkraan. De douche wordt uitgevoerd met een thermostatische douchekraan, glijstang en vloer draingoot. Tevens komt er in het toilet een wasbakje met koudwaterkraan. 


Voor het tegelwerk kunt u kiezen uit meerdere kleuren. Wandtegels van circa 25 × 40 cm en vloertegels van circa 40 × 40 cm.

Plus pakket

Voordeel plus pakket


Indien u het pluspakket erbij kiest is er meer mogelijkheid om onderdelen mee te financieren bij uw hypotheek. Vraag naar de mogelijkheden bij uw hypotheek adviseur. Tevens nemen wij u met onze vaste partners veel werk uit handen en bent u verzekerd van een goede prijs en een uitstekend product. 


Voor de opties geldt dat deze een hoog niveau hebben en zijn/worden afgestemd op uw woning. Het is niet ons streven geweest de goedkoopste opties aan te bieden, maar meer een optie passend bij het project Together4you.


Keuken


Voor de keuken hebben we gekozen voor apparatuur van Bosch. Een vaatwasser, koelvriescombinatie, multifunctionele oven (groot), multifunctionele oven/magnetron, brede kookplaat van 71 cm, afzuigkap en een Quooker PRO3.

Het werkblad is uitgevoerd in keramiek/natuursteen. Er zijn diverse keuzes mogelijk zonder meerprijs. 
Voor de kasten is een voorstel uitgewerkt, maar hierin is nog veel mogelijk. Voor de gehele keuken geldt dat dit individueel wordt afgestemd op uw wensen en er is veel mogelijk zonder meewerk.


Er is rekening gehouden met een budget voor de keurken van € 17.500,- inclusief het aanpassen van de elektra aansluitingen en overige aansluitingen.


Vloerafwerking


Voor de vloerbekleding hebben we in het plus pakket gekozen voor PVC.

PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en is onderhoudsarm.


Hiernaast ziet u een visgraat motief in een donkere kleur en rechte planken in een lichte kleur. De uitvoering kunt u kiezen en er zijn meerdere kleuren mogelijk zonder extra kosten.

De plinten worden uitgevoerd in MDF met een hoogte van 15 cm en fabrieksmatig éénmaal afgelakt in een witte kleur.

Stucwerk


In de basis worden de wanden behangklaar opgeleverd en het plafond voorzien van spac spuitwerk.


In het plus pakket worden de wanden voorzien van sausklaar stucwerk in de

gehele woning met uitzondering van badkamer, toilet, bergingen en technische ruimtes.


Het plafond wordt eveneens sausklaar gestuct en zonder naden.


Opmerking: door het werken/ zettingsverschillen zijn scheurtjes onvermijdelijk in het stucwerk.