woningen


Kenmerken:


Comfort, duurzaam en luxe!

ONZE FILOSOFIE

Comfort

De woningen worden gebouwd met de nieuwste technieken. Zo worden de woningen standaard voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. De vloerkoeling zorgt ervoor dat de woning in de zomer minder opwarmt en behaaglijker blijft. Hiervoor gebruiken we een warmtepomp met warmte en koude opslag in de bodem.


We hebben zeer veel aandacht gegeven aan geluidsisolatie tussen de woningen en van buiten af. Denk hierbij aan massieve betonvloeren met een zwevende dekvloer, triple glas, circa 30 cm dikke tussenmuren. Balansventilatie welke met zorg wordt ingepast en zorgt voor frisse lucht zonder een raam open te zetten (een raam kan en mag wel open). 

Duurzaamheid
De woningen worden standaard zeer goed geïsoleerd.

Op het dak worden zonnepanelen aangebracht. De opgewekte stroom zal ten goede komen aan de woningen en gemiddeld per woning meer dan 3.000

kWh zijn.


Luxe (meer info afbouw)

De woningen worden standaard aangeboden met sanitair van Villeroy en Boch conform de tekeningen bij de woning (bijna allen met ligbad en tweede toilet). Middels een pluspakket kunt u kiezen voor een keuken met combi oven, vaatwasser en kookplaat van Bosch en een Quooker, daarbij wordt de vloer bekleed en de wanden en plafonds sausklaar gestuct.

Maatwerk mogelijk!

BESCHIKBARE WONINGEN